Wie ben ik...

Mijn naam is Saskia Stangenberger, geboren in 1966.

Na de HAVO ben ik gaan studeren aan de Leraren Opleiding te Utrecht, na drie jaar was me wel duidelijk dat het lesgeven niet mijn roeping was en ben ik met deze opleiding gestopt.

Mijn hart lag absoluut bij de dieren en daar ben ik ook al van jongs af aan mee in de weer. Thuis hadden we altijd dieren, ik reed paard vanaf mijn negende en deed later als tiener al vrijwilligerswerk bij het dierenasiel en voor de Dierenbescherming.

Nog later werkte ik als vrijwilliger bij de Dierenambulance in Utrecht en behaalde ik onder meer mijn diploma Dierenasiel/pensionhouder. In het kader van deze opleiding heb ik langere tijd met veel plezier gewerkt als vrijwilliger in het Dierentehuis Zeist.

Ik heb in 1987 de opleiding voor hondentrimster afgerond en ben dat ook jaren met veel plezier gaan doen.
Toch wilde ik uiteindelijk meer. Nadat ik door de “wonderbaarlijke genezing” van mijn eigen paard Latoya, door de homeopathie gegrepen werd, besloot ik de opleiding tot Dierenhomeopaat te gaan volgen aan de School voor Homeopathie te Amersfoort. Deze opleiding heb ik in 2006 succesvol afgerond.

Mijn man en ik hebben momenteel 4 leuke ex-asiel katten in huis en 1 geweldig leuke ex-asielhond!
Verder heb ik twee hele fijne paarden, waarvan de oudste, Latoya, van haar pensioen geniet. Met de jongste, Jip, rij ik vrij fanatiek endurance en gaan we kijken hoe ver we kunnen komen in deze sport.